Συνθετικά Παντζούρια

Τα παντζούρια που χρησιμοποιούνται ως καλύμματα στις πόρτες ή τα παράθυρα σας χρησιμεύουν για να εμποδίζουν το φως, για την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Η πρώτη ύλη των προφίλ των συνθετικών ανοιγόμενων παντζουριών της εταιρείας Leoplast είναι σκληρό PVC, προδιαγραφών εξωτερικής χρήσης, εμπλουτισμένη με αντιηλιακή προστασία (για αποφυγή αλλοίωσης χρωματισμού) και ενισχυμένη με αντιθραυστικό για αντοχή σε κρούσεις.

 

Η συντήρηση του είναι απλή και δεν απαιτούνται ειδικές οδηγίες. Το βασικό πλεονέκτημα του είναι ότι ο καθαρισμός του μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα καθώς το νερό δεν δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα μέρη του.

Η ποιότητα και τα υλικά κατασκευής του είναι αυτά που το κατατάσσουν σαν την πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση με μέγιστη διάρκεια ζωής και το χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε βάθος χρόνου, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική.

Διαθέσιμα σε μεγάλη ποκιλία χρωμμάτων και υφών.

 

Τα συνθετικά ανοιγόμενα συστήματα παντζουριών της εταιρείας Leoplast πληρούν τις απαιτήσεις της οδηγίας 89/106/ΕΚ και εναρμονίζονται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ14351-1/2006 & Α1/2010, ΕΝ1026/2000, ΕΝ1027/2000 που αφορούν την κατασκευή τους.

ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ 4Φ NUSSBAUM
ΠΑΝΤΖΟΥΡΙ 2Φ ΛΕΥΚΟ
2Φ πόρτα 6005 moosgrunLogin-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης