Ανοιγόμενο Σύστημα PVC Legend


Το σύστημα LEGEND της Deceuninck είναι το κορυφαίο στην μόνωση, καθώς είναι σχεδιασμένο κάνοντας χρήση προφίλ βάθους 80mm. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική, εγγυημένη απόδοση όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας. Ο μοναδικός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τα πλέον υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας, τη θερμομόνωση και την πολύ καλή ηχομόνωση, ικανοποιούν πλήρως ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις και καθιστούν τα ανοιγόμενα κουφώματα PVC LEGEND την καλύτερη επιλογή.

Λόγω του πάχους και της δομής του προφίλ, δίνεται η δυνατότητα για τριπλή εφαρμογή υαλοπίνακα, που σημαίνει ότι το τζάμι που εφαρμόζεται μπορεί να φτάσει έως και τα 44mm πάχος. Αυτό ευνοεί σε μεγαλύτερη βαθμό την επίτευξη υψηλότερης θερμικής μόνωσης, ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη προστασία από ακτίνες UV. Το ενισχυμένο προφίλ της σειράς LEGEND προσφέρει επίσης μεγάλη στατική αντίσταση και εντυπωσιακή αντοχή στο φορτίο ανέμου.

 

Θερμομόνωση: Uf = 0,92 W/ m2K.

 

Το ανοιγόμενο PVC LEGEND παρέχει μια συνεπή και διαχρονική λύση για κομψά κουφώματα, που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού σχεδιασμού, και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ατομικό και αρχιτεκτονικό στυλ.

 

 Όλα τα προφίλ στο σύστημα συμμορφώνονται με τα πρότυπα TS 5358 EN 12608.

 

 

 

 

Διαθέσιμοι χρωματισμοί:Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης