Καλώς ήρθατε στον νέο δικτυακό μας τόπο!

Η Εταιρία Building ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στους τομείς της εισαγωγής και εμπορίας μιας μεγάλης γκάμας από  Συστήματα PVC, Συστήματα αλουμινίου, Θωρακισμένες πόρτες, Εσωτερικές πόρτες, Αντικωνωπικά συστήματα, ικανά να καλύψουν κάθε αρχιτεκτονική επιλογή. Η εξαιρετική αντοχή και το άψογο φινίρισμα εγγυώνται τέλεια εφαρμογή και υψηλή αισθητική για κάθε κατασκευή.

Στόχος της εταιρίας Building είναι να παρέχει στην ελληνική αγορά συστήματα κατασκευασμένα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και με μοντέρνο design. Ταυτόχρονα, σκοπός της εταιρείας Building είναι η προσφορά άριστων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά έτσι ώστε να αισθάνεται την εταιρία δίπλα του ακόμα και μετά την πώληση, για οτιδήποτε χρειαστεί στο μέλλον.

Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στην εταιρεία Building, χαρακτηρίζονται από ήθος, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, που με αδιάκοπη προσπάθεια και συνεχή ζήλο μετέχουν ενεργά σε όλες τις φάσεις της εκτέλεσης της κάθε εργασίας, από το σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση, και την υποστήριξη μετά την πώληση.

Πιστεύουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα τα όσα παρουσιάζονται στο νέο δικτυακό μας τόπο και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι περισσότερο χρειάζεται να γνωρίσετε.
Καλή σας πλοήγηση.

Συρόμενα ανασυρόμενα συστήματα
Τα συρόμενα ανασυρόμενα συστήματα είναι η ιδανική λύση όπου επιβάλλεται οικονομία χώρου και ευελιξία στην κατασκευή.
Πόρτες - Παράθυρα ανοιγόμενα
Κουφώματα, πόρτες και παράθυρα ανοιγόμενα προσφέρουν υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
Πατζούρια 2100- Persiana
Η αισθητική ολοκλήρωση ενός κουφώματος και κατ' επέκταση ενός έργου, εξαρτάται άμεσα από την σωστή επιλογή πατζουριού.
Αίθρια & υαλοπετάσματα
Υαλοπετάσματα EL 7200 και Υαλοπέτασμα 7000 Curtain Wall.Θα μας βρείτε:
Εργοστάσιο: 18ο χλμ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς Τ.Κ 57018, Μελισσοχώρι, t: 23940 34024 f: 23940 34025
Έκθεση: Λ.Ανδρέα Παπανδρέου 269Α Τ.Κ. 565 32, Πολίχνη Θεσσαλονίκη t/f: 2310 638.555 & 628.777

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης